11 Eylül 2012 Salı

Monica Mccarty-Asi-Maskesiz-Kır Zincirlerini



ASİ
 Rory ♥ Sanırım en sevdiğim iskoçum olduu bu. Alec den sonra ♥
Konuya değinecek olursak ;
İsabel klanını kurtarmak için dayısı tarafından Rory ile nişanlandırılır. Ama bu geçici,1senelik nişandır sadece. Aşk olmamalı(ydı). :)))
Bu dönem içerisinde Isabel in bulması gereken bazı şeyler vardır. Bunları sizler okuyarak öğreneceksiniz. Bu süreçte gelişen olayları keyifli bir biçimde anlatıyor. Tabii bi yer vardı ki orda gözlerimden yaş geldiğini hatırlıyorum. :)
Kesinlikle pişman olmayacağınız biz kitap. Hemen hemen hemen okuyun derim :)



MASKESİZ



Alex’in bir görevi var. Klanını korumak. Bu yüzden saraya gider ve sarayda uygun vakti bekler, Lewis adası için.Tabii sarayda geçirdiği bu süre zarfında Alex’in dikkatini çeken bir leydi vardır. MEG.
Meg’den uzak durması gerekti. Tüm aklını görevine vermesi lazımdı. Tabii Meg’in çekiciliği,güzelliği karşısında elden bir şey gelmiyordu. Alex, Meg’e karşı büyük bir çekim hissederken Meg buna karşı koymak istediği halde karşı koyamıyordu. Meg’in sarayda bir amacı vardır. İan’a –kardeşine- yardım etmek için klanını başına geçmesi için koca bulmalıydı. Bunun için en uygun aday Jamie idi.Fakat sonra…
Alex, Meg’i ilk kez, Meg saraya giderken saldırıya uğradığında görmüştü. Ve Meg, Alex saraya geldiğinde onu kurtaran adamın Alex olduğunu biliyordu. Ama Alex bir süre reddetti o olduğunu.Çünkü görevini kimsenin bilmemesi lazımdı.
İnişli çıkışlı tutku dolu bir aşk hikayesi idi. Tavsiye edilir…Ama RORY’m her zaman kalbimde birinci. Ayrıca bu kitap diğer ikisine göre daha durağandı :)
Ve… Bu kitabı bana hediye ;
Hayriye ablam,sen kalplerde,kitaplarda her yerde yaşayacaksın. Seni çok seviyorum.Dualarım,teşekkürlerim seninle.
Hafize ablam,canım benim. Kardeşin olarak hep varım,buradayım. Seni çok seviyorum.




KIR ZİNCİRLERİNİ

Kitabı gece bitirdim. Öncelikle seride Asiden sonra en hareketli kitaptı. Her şeyi ile güzeldi diyebilirim. Kapak olsun,dili olsun,konusu olsun… Lachlan nasıl bir şeysin kuzum sen diyesim geldi resmen. :)
İlk başta başlarken okuduğum o sahneden sonra demiştim ki ıyy Lachlan ı hayatta sevmem. Meğersem olay farklıymış. Dedesinin dedesi :)) Ortada bi lanet var. Elizabeth’in kocasının Elizabeth’i ölüme sürüklemesiyle başlıyor bu lanet…
Daha sonra bizim asıl Lachlan’ımız Florayı kaçırmasıyla asıl hikaye başlar. Lachlan’ın amacı başka iken,amacına ulaştıktan sonra dahi Florayı yanında tutuyor..Çünkü Florayı kaçırdığından itibaren kendine itiraf edemesede o kıza aşıııkk.
Floraya ba-yıııl-dıımmm.Cıvıl cıvıl...
İnişli çıkıştıydı baya. Tam her şey yoluna giriyor derken Flora gerçekleri öğreniyor veee…
Ama aşk bu ya. Hiçbir şey engel değil elbette. Güzel,tutku dolu bir aşk hikayesi idi. Bayılarak okudum ve bu kitapla seriyi tamamlamış oldum.
Bu seri ile tanışmamız sağlayan ablalarım teşekkür ederim ♥ Şimdi onlara ne kadar teşekkür etsem az…Bu kitapları okurken çok güzel vakit geçirdim.

2 yorum:

  1. daha okumadım ama ılk ikisinin beni fena meraklandırması hemen okumamı sağlıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle okumanızı öneriyorum. :) Çok eğlenceli!

      Sil