10 Eylül 2012 Pazartesi

Seni O Sanmıştım-Bige Bilgen

Mükemmeldii. Taa en baştan içine alan bir kitaptı. 
Konuya değinecek olursak ; 
Sema piyanosunu çalarken onu günlerce izleyen bir adam vardır. Neyse bu adamla tanışır eder,güzel günler geçer. Taa ki bi zamana kadar.
Hiç beklemediği anlar da karşısına çıkacak şeyler vardır... 
---


Aslında yaşananları bence haketti Sema. Bir yandan acıdım bir yandan oh olsun sana dedim.
Üzüldüğüm Mine idi. Bazı zamanlar arada kaldı.
Hakan'a çok kızdım!
Ve adını anmadığım birisi var onu okuyup görün istiyorum. :)
--
Dediğim gibi kesinlikle alıp okunması gereken kitapların başında geliyor. Feniksten okuduğum ilk kitaptı ve sevgili Bige Bilgen'in kalemiyle tanıştım bu sayede.
Bana bu kitabı hediye eden sevgili Selin Gamzeye çok teşekkürler. İyi ki hediye etmiş. Sayesinde çok güzel bir kitap okudum ve tadı hala damağımda...
Kesinlikle hemen temin edip okuyun bu kitabı. Pişman olmazsınız.

1 yorum:

  1. Ve Seninle evlenır mıyım bitti.Dediğim gibi tam beni anlatan bir kitap...Belki o yuzden bu kitap benım bu kadar ilgimi çekti..
    doğru bir ilişki yaşamayan Ayşe arkadaşının isteğiyle partiye katılır ve bu parti Orhan diye biriyle tanışır..Tek gecelik olacak bir ilişki olacakken Ayşe zamanla Orhandan hoşlandıgını anlıyor..Ve gerçekten büyük ve tutkulu bir aşk yaşamaya başlıyorlar.Fakat Ayşenin daha önceden yaşadığı sorunlu ilişkiler yüzünden Orhana güvenemiyor bir türlü. Ayşenin beklediği 14 şubat gelmiştir bu arada ve Orhan Ayşeye evlenme teklifi etmiştir..Fakat Ayşe kafasındaki bazı sorular yuzunden ve gördüğü kız yüzünden hemen teklifini kabul etmıyor..Orhanı bir kaç sınava tabi tutuyor arkadaşı Havvayla birlikte aslında Havvayla bu konuları yani Orhan konusunu anlatırken için için Havva da Orhandan hoşlanmaya başlıyor...Gerisini sonradan gelişen olayları okuyun,görün derim....Bence hepimiz bu kitapta bir parça bulucaz kendımıze ait..

    YanıtlaSil